Bordány Hostel

Az Egérház Alapítvány 2010. októberétől működteti a Bordány Hostelt, amely 7 db fürdőszobás, 4-5 személyes szobával várja a településre utazó vendégeket Bordány központjában.

A szálláshely kiválóan alkalmas osztálykirándulások, ifjúsági képzések, találkozók, konferenciák, edzőtáborok, tréningek lebonyolítására, de kedvező árai miatt a Csongrád megyébe, Szegedre, Mórahalomra utazó baráti társaságok és családok számára is ideális lehet.

A négy-hatágyas, saját fürdőszobával, ágyneművel, törülközővel rendelkező szobában 32 főt tudnak elszállásolni részben emeletes ágyon. A lakók részére biztosítanak egy hangulatos közösségi teret, ahol székek, asztalok állnak rendelkezésükre. A vendégek részére minden technikai felszerelés adott: három darab számítógép, internet, wi-fi, projektor, vetítővászon, flipchart tábla, tv, dvd.

Bordány mellett halad el az Alföldi Kéktúra útvonala, a túrázók kedvenc helye a szálláshely, ahol a gyalogosan érkezők kerékpárokat is kölcsönözhetnek a környék bebarangolására.

FOGLALJON SZÁLLÁST MOST!